På färden så kan det vara bra att ha några roliga appar installerade på din mobil för att hålla dig sysselsatt. En klassisk app som du säkert har hört talas om är angry birds, där du kastar ett par fåglar mot olika fort och strukturer som har skapats av små grisar.

Bortsett från angry birds så finns det såklart fler spel att välja i mellan, beroende på din preferens. Om du är osäker på hur man installerar denna app eller andra typer av appar så har hur.se guider som kan hjälpa dig med det mesta, detta inkluderar information om Android.

Reseappar

Under en bilfärd så kan det vara bra att installera ett par appar som fokuserar på själva resan, det vill säga inte bara underhållning. Några alternativ kan till exempel vara olika appar för hotell, restauranger, transport, hus uthyrning och kostnader för allt detta. Det bästa vore att hitta en app som har allt i ett.

Underhållningsappar

Appar att ha med sig på färden

Sist men inte minst så kan du så klart inte glömma underhållningen för de tider du vill slappna av. Standarden är väl ändå appar så som Netflix, Viaplay, Cmore och Amazon Prime där du kan se på filmer och serier. Förutom dessa så kan du alltid satsa på roliga spel som passar just dig.